Om het thuis blijven een beetje leuker te maken, kan je hier gratis tekenopdrachten downloaden. Goed voor een heleboel uren tekenplezier!

 
Om een pdf te kunnen mailen, heb ik ook je emailadres nodig. Goed om te weten: je schrijft je ook automatisch in voor mijn happy news. Dit is een nieuwsbrief bomvol inspiratie, kleur, tekentips en illustraties. Daarnaast ontvang je als eerst het nieuws over mijn leuke acties en kortingen. Uitschrijven kan op elk gewenst moment weer, no worries. En ik zal je gegevens nergens anders voor gebruiken dan mijn eigen mailinglijst, waar ik max 1x per 3 weken een mail stuur.

Als je je inschrijft, ontvang je een email van Mailchimp over je inschrijving. Deze email moet je bevestigen (via het zogenaamde double opt-in systeem). Kijk ook even in je spam/junk folder, mocht je niets ontvangen. Wanneer je deze mail bevestigd hebt, kom je op de pagina waar je de tekentips kan downloaden. Omslachtig? Tsja, zo moet het nu eenmaal van de nieuwe AVG wet :)
Lees in mijn privacyverklaring meer over hoe ik je gegevens gebruik en bescherm.
* geeft verplicht aan

Nynke Boelens illustraties gebruikt de informatie die jij op dit formulier invult alleen voor het versturen van emails met inspiratie, updates en marketing nieuws over haar bedrijf. Geef hieronder aan of je akkoord gaat met het ontvangen van deze emails.

Email Marketing Powered by Mailchimp