Wil je meer tekenopdrachten en inspiratie voor onderwerpen om te tekenen? Als je je hieronder inschrijft krijg je 50 woorden om te tekenen, gratis. Goed voor een heleboel uren tekenplezier!

 
Goed om te weten: je schrijft je ook automatisch in voor mijn happy news. Dit is een nieuwsbrief bomvol inspiratie, kleur, tekentips en illustraties. Daarnaast ontvang je als eerst het nieuws over mijn leuke acties en kortingen. Uitschrijven kan op elk gewenst moment weer, no worries.

Als je je inschrijft, ontvang je een email van Mailchimp over je inschrijving. Deze email moet je bevestigen (via het zogenaamde double opt-in systeem). Kijk ook even in je spam/junk folder, mocht je niets ontvangen. Wanneer je deze mail bevestigd hebt, kom je op de pagina waar je de tekentips kan downloaden. Omslachtig? Tsja, zo moet het nu eenmaal van de wet :)
Lees in mijn privacyverklaring meer over hoe ik je gegevens gebruik en bescherm.

 
* dit moet ingevuld worden

Design wonderlab gebruikt de informatie die jij op dit formulier invult voor het versturen van emails met inspiratie, updates en marketing nieuws over mijn bedrijf. Geef hieronder aan of je akkoord gaat met het ontvangen van deze emails.

Email Marketing Powered by Mailchimp